Print denne Side

Old News

13-02-2010
Så er Otto blevet døbt! Søndag den 13-02-2011 blev Otto døbt, Otto Grønbæk Poulsen i Sankt Johannes kirke på Sankt Hans Torv på Nørrebro i København. Efter dåben var der spisning og fest på Ingeniørhøjskolen i København. Vi havde en fantastisk hyggelig dag, som var fyldt med god mad og dejlige mennesker. Tusind tak for alle som var kommet fra nær og fjern og som var med til at gøre dagen fantastisk og tusind tak for alle de mange flotte gaver! Se billeder og videoer fra dåben her.

22-10-2010
Så skete det endelig! Den 16 oktober 2010 kl. 00.13 blev en lille velskabt dreng på 54 cm og 3220 gram til. Otto kom til verden på Rigshospitalet efter en 11 timer lang fødsel. Der var en del komplikationer under fødslen hvilket resulterede i at Anne og Otto var indlagt de efterfølgende 3 dage til observation. Efter en hård start endte alt heldigvis godt. Otto er skøn, rask og velskabt og Anne og jeg er de lykkeligste forældre man kan forestille sig! 😉
Se diverse billeder af Otto her.

 

11-09-2010
Vi blev viet på Københavns Rådhus. Vi havde 6 gæster med (Annes forældre, Ida og Thomas og Kristians forældre), som vi efterfølgende spiste frokost med på Sankt Annæ restaurant. Derefter tog vi hjem til os og fik kaffe og spiste kage.
Det var en rigtig hyggelig dag, som blev fejret ligesom vi ønskede det. Det er skønt at kunne kalde sig “mand og kone” og om ikke så længe kan vi også kalde os forældre. Der sker mange store forandringer og det hele er meget spændende!
Se billeder fra dagen her.

10-05-2010
I dag var vi til misdannelsesscanning på Rigshospitalet og alt så bare perfekt ud! Alt var stadig i den skønneste orden. Der var ingen tvivl angående kønnet, vi kunne tydelig se det før sygeplejersken fortalte det – DET ER EN DRENG!!! 😉
Her er et profilbillede af vores søn i 20. uge:

Her med tilhørende forklaring

Det næste billede er af hans fodsåler

 

31-03-2010
I dag var vi til nakkefoldsscanning på Rigshospitalet og alt så bare perfekt ud! Vi kan blære os med, kun 1:19800 sandsynlighed for Downsyndrom! 😉 Nu ser vi frem til næste scanning i uge 28, hvor vi forhåbentlig kan få kønnet af vide! 😉 Herunder kan i se billedet af fosteret.

Og så med en lille forklaring hvis nogen skulle være i tvivl… 😉

 

29-01-2919
I dag var så en af de bedste dage i vores liv! Vi fandt ud af at Anne er gravid. Vi er meget meget glade og spændte! Nu kan vi ikke gøre andet end at vente, og se frem til den første scanning.

 

Permanent link til denne artikel: http://anneogkristian.dk/old-news/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sikkerhedskode * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.